KAMASUTRA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 498 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kamasutra. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 20:35 Lekker eten. Warm. Meer dan gedacht.
28 apr 2024 om 19:50 De bami rames was erg lekker, de tikka massala zat niet bij de bestelling .....
5 apr 2024 om 10:05 Ruime porties, warm bij aankomst. Saag paneer goed gekruid maar de kaas zelf smaakte naar niks
14 mrt 2024 om 20:41 heeeeerlijk en goed warm gebracht
18 feb 2024 om 20:15 Eten was heerlijk. Helaas ontbraken de twee blikjes cola. Zijn ook niet nabezorgd, zoals beloofd was.
18 feb 2024 om 17:13 Nicest take away curry I have had since moving to Amsterdam in 2019. Really tasty, generous portions, will definitely come back!
31 jan 2024 om 21:02 wel waker dit gerecht gehad blijft lekker
27 jan 2024 om 12:38 Really Delicious and generous and quite quickly delivered. Thank you
26 jan 2024 om 23:09 I am a regular.. and the food is always delicious .. except this time the food was, unfortunately, tooo salty like a sea water.. I couldn’t continue eating so i throw it away
29 dec 2023 om 19:07 wel vaker gehad nog steeds even lekker
16 dec 2023 om 21:15 echt slecht
9 dec 2023 om 21:10 Rames is een SCHANDE, totaal NIETS te maken met Rames of Indonesisch eten. Millimeters olie en bijna alles smaakte t zelfde (niet Indonesisch, niet Indiaans...sterker nog, er was geen enkele quisine te ontdekken...) Schaamteloos dat je dit durft...