KAMASUTRA

KAMASUTRA Het beste Indiaas eten in Amsterdam!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kamasutra. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 21:36 Altijd blij
22 apr 2022 om 12:39 The only thing was that the Naan was cold and the sauce was leaking out but food was nice!
27 mrt 2022 om 1:29 Vieze gado gado met bruin water ipv pindasaus. Gebakken rijst flauw en smakeloos. Pisang goreng en spekkoek OK. Zal hier niet meer bestellen.
13 mrt 2022 om 21:49 Garbage! Chicken smelled and tasted old. The delivery was here way too soon to cook a freshly made dinner. Never ever will I order from there again. Absolute garbage!
12 mrt 2022 om 17:49 Fantastisch
3 mrt 2022 om 22:11 Eten was lekker, had alleen 4x Garlic Naan besteld en 3x gewone Naan zonder Garlic gekregen. Voor de rest goed eten.
2 mrt 2022 om 21:18 Heb al vaker bij Kamasutra besteld en het was heerlijk zoals altijd. Eten werd snel bezorgd!
25 feb 2022 om 12:53 You forgot to give us our drinks (coke+mango lassi :( )and we didn't receive a message, that our food is ready...
19 feb 2022 om 20:34 Vriendelijk en authentieke smaak
17 feb 2022 om 20:00 Super, we hadden het vegetarische menu voor 2 personen, hadden er wel mer zn vieren van kunnen eten. Alles zat er bij, vriendelijk aan de telefoon bij navraag, smaak super, aardige bezorger. Aanrader echt. Vanaf nu ons vaste adres!
15 feb 2022 om 9:20 Altijd fantastisch
13 feb 2022 om 20:26 Het Vega Delhi menu was voor ons iets te weinig afwisselend en de papadum misten helaas, maar verder is het eten heel lekker en vooral de samosa is een favoriet!