KAMASUTRA

KAMASUTRA Het beste Indiaas eten in Amsterdam!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 432 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kamasutra. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:42 Heerlijk! Curries met heel veel smaak, grote porties, ik heb genoten!
18 sep 2022 om 21:31 Viel mij tegen
10 sep 2022 om 20:15 Was weer heerlijk!! Jammer dat er een mango lassi te weig is geleverd... die houd ik tegoed bij de volgende bestelling..!
24 aug 2022 om 23:41 Goed
20 aug 2022 om 9:36 Top
7 aug 2022 om 16:57 I ordered “Mix of VARIOUS vegetables” and came 1 vegetable and tasted not good!
1 aug 2022 om 9:51 Ik bestelde hier een indonesische rijsttafel maar dat was met grote afstand de meest vieze indo die ik ooit heb gegeten. Er zat zeer weinig smaak aan, de structuren waren matig. Schoenmaker blijf bij je leest en hou het bij Indiaas.
29 jul 2022 om 23:55 Geweldig eten voor goede prijs. De smaken en variatie zijn echt top. Bezorging ook altijd netjes op tijd en lieve mensen. Ik raad iedereen aan om hier die bestellen en ga dan voor het vega menu voor 2 personen. Genieten!
26 jun 2022 om 21:00 Heerlijk als altijd
18 jun 2022 om 21:11 Really low quality food ! The delivery guy came without my ticket and the food looks like massive industrial food poured in so many plastic containers. It doesn’t smell good at all btw
17 jun 2022 om 19:45 SUPER LEKKER!!! Top rames! Zes sterren...
10 jun 2022 om 19:59 Echt een hele slechte rijsttafel. Sommige groente smaakte zuur alsof het niet meer goed was. Al het vlees was droog en hard. Alleen de vis was lekker. Zeker geen aanrader.